dinsdag 15 februari 2011

kunnen we het graven

Heeel hard met de tuin bezig en dus geen tijd gehad om te bloggen of anderzins creatief bezig te zijn. We hebben gestorte betonnen platen gesloopt. Van de enorme bergen met puin die dat gaf hebben we borderranden gemaakt. Ook heb ik eigenhandig een vijver gegraven en een kruidenspiraal gemaakt. De tuin heeft in 2 weken tijd een enorme metamorfose gehad. Super leuk om te doen en heel veel spierpijn van al het gespit en gesleep met brokken puin.
Zaterdag worden de restanten van de terrastegels opgehaald door iemand via marktplaats. Dus zijn we eindelijk van alle bestrating af en wordt het dan toch echt tijd om tuin te maken van ons paradijsje. Nu nog wachten tot mijn bestelde zaadjes van Vreeken binnen komen en de zaadjes van de Swap-bot zaadjesswap en dan kan het echte tuinfeest gaan beginnen.

Ondertussen zijn we ook weer begonnen met hardlopen dus tussen het spitten door genieten we al hollend van het prachtige landschap in onze nieuwe thuisplaats in de achterhoek. Er valt nog zo veel te ontdekken hier!

3 opmerkingen:

  1. Nu word ik wel nieuwsgierig naar de tuin!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kan ik alvast 2 courgettes bij je bestellen? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een model voor een kippenhok(je)
    http://heatherbullard.typepad.com/heather_bullard_collectio/2010/03/our-chicken-coop.html

    BeantwoordenVerwijderen